Werkwijze - Animatie

1. Brainstorm

We bespreken wat jullie willen bereiken (de briefing) en hoe we jullie boodschap/belofte in beeld gaan brengen (het scenario).

2. Scenario

Een preview van de film, maar dan op papier. Het scenario beschrijft wat er te zien en te horen is.

3. Moodboard

Welke tekenstijl past het beste bij de animatie? Daar komen we achter met het maken van een moodboard. Een aantal belangrijke elementen uit de film worden alvast getekend.

4. Illustratie

Ben je enthousiast over het moodboard? Dan begint het echte tekenwerk. Kleding, accessoires, gezichten en omgevingen: ieder aspect van de animatie wordt met de grootste zorg uitgetekend.

5. Animatie

Tijdens het animeren worden de stilstaande tekeningen tot leven gewekt. Ze beginnen te ademen, schudden, waggelen, rollen of zelfs vliegen.

6. Première

De première is het hoogtepunt van het filmproject. Wandel over de rode loper (die hebben we echt) naar ons theater en bekijk de eerste vertoning van je film op een 4K-televisie (165 cm) met een professionele geluidsinstallatie. Alsof je in de bioscoop zit.

7. Kijkcijferhit

Het hebben van een professionele, overtuigende film is één. Maar hoe zet je je film op een effectieve manier in? Wij helpen je met het uploaden op social media en kunnen een campagne lanceren om de kijkcijfers te boosten.