Zo verdien je een kop koffie en een broodje kroket

Twee animaties over do’s en don’ts op de werkvloer
animatie
Bekijk de animatie over veilig werken. Met do’s en don’ts, zodat iedereen aan het einde van de dag met alle ledematen naar huis gaat.
animatie
In deze animatie is te zien welk gedrag wordt beloond met een broodje kroket, en welke niet.

De vakmannen en -vrouwen van Lenferink komen iedere dag bij mensen over de vloer. Om hun huis te schilderen. Of beter te isoleren bijvoorbeeld.

De uitdaging

Hoe de harde werkers zich gedragen is het allerbelangrijkste voor de ervaring van de klant.

‘Hoe kunnen we onze vaklieden op een leuke manier vertellen over de do’s en don’ts op de werkvloer?’, vroeg Lenferink ons. ‘Zodat zij zich op een goede en veilige manier gedragen en de klanttevredenheid stijgt?’

De oplossing

Wij hebben deze vraag beantwoord door 2 animaties te maken:

  • een animatie over goed gedrag
  • een animatie over veilig werken

De doelgroep bestaat voor 98% uit mannen in de leeftijd 18 t/m 62 jaar. Mannen die van lachen en ouwehoeren houden. Daarom hebben we sommige do’s en don’ts in het overdrevene getrokken.

Animatie over goed gedrag
In deze animatie is te zien welk gedrag wordt beloond met een broodje kroket, en welke niet. Voeten vegen en vertellen wat je die dag gaat doen: wordt gewaardeerd. Roken in de deuropening en een vaas laten vallen, maar er niets over zeggen: dat is een no-no.

Animatie over veilig werken
Wat doe je als er een grote, agressieve hond voor je neus staat? Een bewoner volledig door het lint gaat? Of een woning ongelooflijk vies is. Deze tweede animatie gaat over veilig werken. Zodat iedereen aan het einde van de dag met alle ledematen en een goed humeur naar huis gaat.

WANNEER KRIJGEN JOUW COLLEGA’S EEN KROKET?

Neem contact op om het uit te leggen met een animatie