Een buitenaardse koffiemachine op een menselijke manier uitgelegd

Jacobs Douwe Egberts
Een innovatieve koffiemachine voor de zakelijke markt
instructiefilm
Bekijk de instructiefilm
promotiefilm
Bekijk de promotiefilm

Hij lijkt buitenaards, met zijn futuristische design en aanpasbare verlichting, maar is eigenlijk heel menselijk. Het liefst leert hij je zo goed mogelijk kennen. Waarmee kickstart jij je dag? Waar heb je ’s middags behoefte aan? Als hij dit weet, vergeet hij je nooit meer.

We hebben het over de Promesso van Jacobs Douwe Egberts (JDE). Een innovatieve koffiemachine voor de zakelijke markt. Hij creëert iedere koffievariatie die je maar kunt verzinnen. Van een pure espresso tot een luxe cappuccino. En het bijzondere is: de Promesso weet wie je bent en slaat jouw voorkeuren op.

Dat persoonlijke karakter keert terug in de film. Een mannelijk model maakt zijn eigen profiel aan en stelt zijn favoriete koffies in. Helaas was het niet haalbaar om het officiële gezicht van Promesso in te vliegen. Dat is Gabriel Macht. Je-weet-wel, Harvey Specter uit de populaire advocatenserie Suits.

De oplossing

Wij hebben voor JDE een instructiefilm gemaakt, maar ook een promotiefilm. Binnenkort meer informatie over de uitdaging, de oplossing en het resultaat van de films.

Een nieuw, innovatief product in handen?

NEEM CONTACT OP om samen te brainstormen over het inzetten van videomarketing