Helaas! Deze vacature is al vervuld. Kijk snel tussen onze andere vacatures of hier iets voor je tussen staat.

Creatieve stage binnen online marketing/marketing communicatie bij Fideo

Aan de slag bij Fideo!

Fideo zoekt een enthousiaste (online) marketing stagiair(e). Een uitblinker die niet vies is van een flinke uitdaging en onze marketing naar een hoger level tilt. Een creatieveling die op strategisch niveau met ons meedenkt. En likeable content creëert voor onze online en sociale kanalen.

Hoe is het om te werken bij Fideo?

Veelzijdig! Geen dag is hetzelfde. Maar we werken wel op basis van een vaste structuur. Zo staat iedere ochtend in het teken van opperste concentratie. Tussen 8.00 en 12.00 is het muisstil op kantoor. We storen elkaar alleen in geval van nood. Of als je trakteert op taart natuurlijk. Daar maak je ons altijd blij mee.

Tussen 12.00-13.00 uur lunchen we samen in de lunchruimte. Boodschappen worden iedere dag bezorgd door SuperBuddy, dus laat je broodtrommel maar thuis.

De rest van de middag gaat iedereen verder met z’n werk. Jij bedenkt en schrijft bijvoorbeeld nieuwe social media posts, maakt content voor onze website en nieuwsbrief, analyseert online rapportages of start een onderzoek naar de klanttevredenheid. Laat de creativiteit maar komen!

Op het gebied van (online) marketing hebben we een aantal dingen die we heel graag willen, maar je bent bij ons vrij om met ideeën te komen en die zelf uit te voeren. Wat wil jij graag oppakken?

Naast alle bovenstaande activiteiten assisteer je Stefan, onze accountmanager. Stefan bezoekt onze klanten om opdrachten te evalueren en nieuwe mogelijkheden op het gebied van videomarketing te bespreken. Ook gaat-ie langs nieuwe klanten. Na zulke gesprekken doet hij een beroep op jouw copywriting skills en mag je een overtuigende offerte-tekst schrijven.

Kortom: een marketingstage bij Fideo is heel veelzijdig en heel uitdagend. We geven je handvatten, maar je bent vrij om onze marketing verder vorm te geven.

“Stagelopen bij Fideo is écht enorm leerzaam. Je krijgt heel veel vrijheid en kan zelf beslissen waar je mee aan de slag wil en waar je jezelf in wil ontwikkelen. Je werkt in een jong team waarin iedereen met je meedenkt, samen zet je altijd iets goeds neer!”

Wat vinden we héél belangrijk?

Als stagiair(e) bij Fideo is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. En dat je met ons meedenkt vanuit je vakgebied. Nieuwe ideeën, strategieën, onderzoeken? Daar help je Fideo verder mee. Je krijgt daarin alle ruimte om je te ontwikkelen. Je wordt begeleid door een ervaren – en aardige – stagebegeleider.

Wat vinden we nog meer belangrijk?

 • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie
 • Je schrijft foutloos Nederlands
 • Je bent creatief en denkt met ons mee
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk
 • Je bent flexibel en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit
 • Je hebt passie voor films en verhalen vertellen

Wat hebben wij in de aanbieding?

 • een stageplek voor 4 of 5 maanden
 • enorm veel vrijheid en ruimte voor jouw eigen ideeën
 • een plek binnen een gek, creatief en ambitieus team
 • een inspirerende werkplek in hartje Zwolle
 • de lekkerste lunches en smoothies
 • de meest onvergetelijke bedrijfsuitjes
 • stagevergoeding

Wie zijn we?

Bij Fideo vertellen we met beeld een verhaal. Dat doen we onder andere voor het snelst groeiende bedrijf van Overijssel en het bekendste koffiemerk van Nederland. Elke keer stellen we onszelf weer de vraag: hoe boeien we de kijker van de eerste tot en met de laatste seconde? Dat is elke keer weer dé grote uitdaging.

We zijn een jong en creatief bedrijf dat uitblinkt in cinematografische beelden met een ijzersterk verhaal. Ook maken we animaties. Dat doen we voor veel uiteenlopende opdrachtgevers. Van mkb’ers tot de grote jongens. In elk project maken we ons sterk voor het allerbeste eindresultaat.

Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Gaat jouw hart sneller kloppen van een marketingstage bij Fideo? Stuur dan je CV, motivatie en voorbeelden van werk of schoolopdrachten vóór 4 juni 2018 naar ikwilwerkenbij@fideo.nl.

Sollicitatieprocedure

Een overzicht van alle 5 stappen

Stap 1: solliciteer
Stap 2: uitnodiging
Stap 3: eerste gesprek
Stap 4: wikken en wegen
Stap 5: eerste werkdag
Je stuurt je cv, motivatie en portfolio vóór 4 juni 2018 naar ikwilwerkenbij@fideo.nl. Hebben wij de sollicitatie gekregen, dan sturen we je een bevestiging.
Heb jij ons heel erg nieuwsgierig gemaakt? Dan nodigen we je uit voor het eerste gesprek bij ons op kantoor. Ook als we je niet uitnodigen laten we van ons horen.
De eerste officiële kennismaking. Spannend! We willen graag weten wie je bent, wat je dromen zijn, maar stellen ook een paar lastige vragen.
Na het eerste gesprek gaan we op kantoor met elkaar in gesprek: word jij onze nieuwe marketingstagiair(e)? Je hoort het binnen een paar dagen.
Heb jij het verlossende telefoontje ontvangen? Gefeliciteerd! Je gaat vele onvergetelijke en leerzame weken tegemoet. Laten we het gelijk vieren met een lunch in de stad. Zo leer je je nieuwe collega's gelijk beter kennen.