Arnhem Business School

Studenten over de hele wereld naar Nederland halen

‘Hoe overtuig je studenten – die aan de andere kant van de wereld wonen – om te verhuizen naar Nederland en te studeren in Arnhem? Die uitdagende vraag hebben we bij Fideo neergelegd’, aldus Niek van Hees.

Soort: promotiefilm, animatie
Sector: onderwijs
Jaar: 2016
Opdrachtgever: Arnhem Business school

Over de klant

Arnhem Business School (ABS) is een onderdeel van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Aan Arnhem Business School volgen studenten van over de hele wereld een van de Engelstalige business-opleidingen.

Over de opdracht

Om studenten aan de andere kant van de wereld te overtuigen om in Arnhem te studeren, hebben we 2 dingen gedaan.

Ten eerste: we hebben het waargebeurde verhaal verteld van 4 studenten. Hun verhaal symboliseert het avontuur van verhuizen naar en studeren in Nederland. Tegelijkertijd laat het de cultuur en identiteit van de school zien.

Ten tweede: we hebben animatiefilms gemaakt over alle opleidingen en het eerste schooljaar. Deze explanimations leggen uit wat studenten van hun toekomstige opleiding en school kunnen verwachten.

Over het resultaat

Onze opdrachtgever Niek van Hees is heel blij met het resultaat. Hij vat de instructiefilms, animaties en samenwerking als volgt samen:

  • Iedereen die betrokken is bij ABS (studenten/medewerkers) heeft iets om trots op te zijn! Community building!
  • Een fris geluid in de soms niet hedendaagse manier van communicatie binnen de HAN.
  • Zeer trotse en dankbare studenten die in de serie hun verhaal mochten vertellen, en een zeer trotse opdrachtgever.
  • Een corporate video die in 3 minuten enorm veel laat zien en vertelt over onze prachtige school.
  • Een wervingsmiddel dat on- en offline fantastisch ingezet kan worden om bedrijven aan ons te binden en studenten te overtuigen om bij ons te komen studeren.

Ik heb gekozen voor Fideo, omdat zij een goede balans bezitten van oprechtheid, talent, werklust en enthousiasme. De volle overtuiging waarmee er gewerkt wordt, meedenken waar nodig, maar ook zeker tegengas geven. Geen stress en zeer prettig in de omgang!’

Animatiefilm of een promotiefilm laten maken?

Hoe haal jij potentiële klanten over om voor jou te kiezen? Laat ons met je meedenken, zonder verplichtingen. Maak een afspraak met Alexandar.

06 22 84 26 22
alexandar@fideo.nl