Beveltools

GAME CHANGER IN METAALBEWERKING

In 2014 introduceerde Beveltools twee revolutionaire apparaten. Een ‘game changer’ in de metaalbewerking. Voor de lancering van de producten hebben wij een aantal instructievideo’s en promotiefilms gemaakt.

Soort: instructiefilm, promotiefilm
Sector: industrie
Jaar: 2014
Opdrachtgever: Beveltools

Over de klant

Beveltools is de maker van de Bevel Mate en de Bevel Mite. Met deze twee revolutionaire freesapparaten kun je metaal sneller, nauwkeuriger en goedkoper bewerken.

Over de opdracht

Beveltools heeft ons gevraagd om voor de lancering van de Bevel Mate en Bevel Mite promotiefilms en product instructiefilms te maken.

Over het resultaat

De promotiefilms voor de Bevel Mate en Bevel Mite laten in 60 seconden zien hoe makkelijk het is om een schuine/ronde rand aan te brengen op metaal. Om dit te benadrukken hebben we voor een actrice gekozen. De films worden ondersteund door vlotte, stoere muziek.

In de instructiefilms ligt het tempo iets lager. Een Amerikaanse voice-over legt stap-voor-stap uit hoe de Bevel Mate en Bevel Mite werken.

Ook een product instructiefilm laten maken?

Hulp nodig om de werking van jouw product/dienst uit te leggen? Laat ons met je meedenken, zonder verplichtingen. Maak een afspraak met Alexandar.

06 22 84 26 22
alexandar@fideo.nl