Bylandt

Over-the-top bedrijfstrailer

Wat hebben Hogeschool Windesheim, tv-producent Endemol en het Olympisch Stadion in Amsterdam met elkaar gemeen? Alle 3 hebben straatbaksteen van Bylandt voor de deur liggen.

Soort: promotiefilm, bedrijfsvideo
Sector: industrie
Jaar: 2014
Opdrachtgever: Bylandt

Over de klant

Bylandt is de oudste straatbaksteenfabrikant van Nederland. Het bedrijf uit Tolkamer (Gelderland) produceert jaarlijks zo’n 130 miljoen straatbakstenen en heeft de ambitie om een prettig, warm en sfeervol straatbeeld te creëren.

Over de opdracht

In 2014 maakten we onze eerste bedrijfsvideo voor Bylandt. Het bedrijf wilde op een stoere, sexy manier straatbaksteen promoten. De bedrijfstrailer moest internationaal georiënteerd zijn en een duidelijk beeld schetsen van de producten die Bylandt ontwikkelt.

Over het resultaat

Het resultaat is ‘over the top’ en heeft iets weg van een Amerikaanse filmtrailer. Een rokerige, Amerikaanse voice-over en bombastische muziek onderstrepen dit karakter.

Het eerste wat algemeen directeur Theo van Baal dacht, was ‘wauw’. ‘Het resultaat mag er zijn. We zijn erg tevreden. De samenwerking met Fideo was prima. Het zijn jonge, enthousiaste filmmakers die niet op de automatische piloot werken. Ze denken out of the box en stellen het resultaat voorop.’

Ook een unieke bedrijfsvideo?

Wil jij je bedrijf/product/dienst ook op een unieke manier promoten? Deel je ideeën en maak een afspraak met Alexandar.

06 22 84 26 22
alexandar@fideo.nl