Houseview

Een unieke woningpresentatie

‘Veel mensen weten wie we zijn. Lang niet iedereen weet wat we doen. Hoe kunnen we dat in 2 minuten uitleggen?’, vroeg Houseview ons.

Soort: promotiefilm, bedrijfsfilm
Sector: zakelijke dienstverlening
Jaar: 2015
Opdrachtgever: Houseview

Over de klant

Het bedrijf uit Wormerveer verzorgt unieke woningpresentaties. Hun dienstenpakket varieert van 360-gradenfotografie tot digitale restyling.

Over de opdracht

De 2 minuten durende bedrijfsvideo toont wie Houseview is en wat Houseview doet. Het bevat 3 belangrijke pijlers: hoogstaande woningpresentaties (1), specialistische medewerkers (2) en passievol werken (3). Zonder het gebruik van een voice-over wordt het verhaal verteld.

Over het resultaat

De bedrijfsvideo is onder grote belangstelling in première gegaan in een bioscoop, in het kader van het 10-jarig bestaan van Houseview. Accountmanager Herman Ekkelkamp blikt tevreden terug: ‘Het eindresultaat is fantastisch en de beelden zijn super. Wat ons betreft is de samenwerking voor herhaling vatbaar. Houseview en Fideo zijn allebei kritisch en begrijpen elkaar goed, omdat beide creatieve bedrijven zijn die voor de hoogst haalbare kwaliteit gaan.’

Interesse in een creatieve bedrijfsvideo?

Hoe introduceer jij jezelf bij je (potentiële) klanten? Laat ons met je meedenken, zonder verplichtingen. Maak een afspraak met Alexandar.

06 22 84 26 22
alexandar@fideo.nl