JDE Professional

Buitenaardse koffiemachine

Hij lijkt buitenaards, met zijn futuristische design en aanpasbare verlichting, maar is eigenlijk heel menselijk. Het liefst leert hij je zo goed mogelijk kennen. Waarmee kickstart jij je dag? Waar heb je ’s middags behoefte aan? Als hij dit weet, vergeet hij je nooit meer.

Soort: promotiefilm, productfilm
Sector: detailhandel, groothandel
Jaar: 2015

Over de klant

Jacobs Douwe Egberts Professional levert koffie en thee aan grote en kleine organisaties. Met meer dan 260 jaar ervaring weet JDE Professional hoe belangrijk koffie- en theemomenten thuis, maar ook buitenshuis zijn. Ze maken dagelijkse momenten extra waardevol.

JDE Professional introduceert ieder jaar een aantal nieuwe koffiemachines. Voor die nieuwe machines maken wij al 3 jaar lang promotiefilms. De Promesso is tot nu toe de meest bijzondere koffiemachine die we hebben gefilmd.

Over de opdracht

De Promesso is een innovatieve koffiemachine voor de zakelijke markt. Hij creëert iedere koffievariatie die je maar kunt verzinnen. Van een pure espresso tot een luxe cappuccino. Het bijzondere is: de Promesso weet wie je bent en slaat jouw voorkeuren op.

Over het resultaat

Dat persoonlijke karakter keert terug in de film. Een mannelijk model maakt zijn eigen profiel aan en stelt zijn favoriete koffies in. Helaas was het niet haalbaar om het officiële gezicht van Promesso in te vliegen. Dat is Gabriel Macht. Je-weet-wel, Harvey Specter uit de populaire advocatenserie Suits.

Buitendienstmedewerkers van JDE Professional maken graag gebruik van de film. Het helpt hen om potentiële klanten een realistisch beeld te geven van de Promesso en potentiële klanten te overtuigen om de koffiemachine te kopen.

Met welk innovatief product ga jij de markt bestormen? Laat ons eens met je meedenken, zonder verplichtingen. Maak een afspraak met Alexandar.

06 22 84 26 22
alexandar@fideo.nl