TECHFORFUTURE

Primeur voor de Nederlandse brandweer

‘Als ik mijn mensen een groot complex gebouw instuur, weet ik ongeveer waar ze zijn. Maar ik wil het precies weten’, vertelt Mike Wagenvoort van brandweer Twente. ‘We werken al op een veilige manier, maar het kan altijd veiliger en efficiënter.’

Soort: promotiefilm
Sector: onderwijs
Jaar: 2015

Over de klant

TechForFuture is een unieke samenwerking tussen hogescholen Windesheim en Saxion. Studenten en onderzoekers werken samen met hightechbedrijven om nieuwe technologieën te bedenken.

Over de opdracht

In 2013 is een onderzoek gestart om te onderzoeken hoe mobiele technologie hulpverleners kan helpen om veiliger en efficiënter te werken. Het resultaat is een uniek systeem, genaamd MoSeS. Voor het eerst in de geschiedenis kan de brandweer over realtime situational awareness beschikken. Wij zijn gevraagd om de meerwaarde van MoSeS voor de brandweer in beeld te brengen, op een duidelijke, overtuigende manier.

Over het resultaat

‘We zijn heel erg te spreken over het resultaat’, vertelt onderzoeker Peter Ebben. ‘Het is een krachtige film geworden waarin de meerwaarde van MoSeS in beeld en geluid zichtbaar wordt. De kwaliteit van de beelden is erg goed. Daarnaast heeft de film een goede voice-over en passende muziek.’

Wil jij de uitkomst van een onderzoek ook op een overtuigende manier presenteren? Deel je ideeën en maak een afspraak met Alexandar.

06 22 84 26 22
alexandar@fideo.nl