Vogellanden

Zonder zenuwen naar de tandarts

Een nieuwe tandartspraktijk en een nieuwe tandarts. Tsja, dat is even wennen. Om alle nieuwe patiënten te informeren en te laten wennen aan Vogellanden, hebben we video’s gemaakt over het nieuwe centrum en de behandelingen.

Soort: promotiefilm, bedrijfsfilm
Sector: gezondheidszorg
Jaar: 2014

Over de klant

Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde Vogellanden is eind 2014 officieel geopend. Een tandartspraktijk voor mensen die bijzondere zorg verlangen, zoals mensen met extreme angst, mensen met een beperking en kinderen met ernstige gebitsklachten.

Over de opdracht

Om nieuwe patiënten kennis te laten maken met Vogellanden hebben we 8 films gemaakt. Eén langere film gaat over het Centrum Bijzondere Tandheelkunde in het algemeen. De 7 korte films gaan over een aandachtsgebied, zoals angst, dysfunctie van het kauworgaan of een verstandelijke/lichamelijke beperking.

Over het resultaat

Odile Schunselaar van pr en communicatie: ‘Wij zijn heel blij met het eindresultaat. De films zien er heel professioneel en fris uit. Heel goed te volgen en te begrijpen voor de kijkers. Het is leuk om met zulke enthousiaste mensen samen te werken. De afstemming was goed. Organisatorisch was het soms even passen en meten met alle drukke agenda’s. Maar jullie waren heel flexibel waardoor het allemaal is gelukt.’

Hoe stel jij je klanten gerust? Laat ons met je meedenken, zonder verplichtingen. Maak een afspraak met Alexandar.

06 22 84 26 22
alexandar@fideo.nl