CSO De Zonnehoek

Zo zelfstandig mogelijk leven

Waar kan een kind naartoe als hij/zij meer zorg en begeleiding nodig heeft dan op een reguliere school mogelijk is? Naar de Zonnehoek. Deze school voor (voortgezet) speciaal onderwijs is een veilige haven en bereidt kinderen voor op een zo zelfstandig mogelijk leven.

Soort: bedrijfsfilm, promotiefilm
Sector: onderwijs
Jaar: 2014

Over de klant

De Zonnehoek is een school voor speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO). Op de school zitten leerlingen met een verstandelijke beperking die veel moeite hebben met leren.

Over de opdracht

‘Uw kind voorbereiden op een zo zelfstandig mogelijk leven, samen zetten we ons daar 100% voor in’, is de boodschap die de Zonnehoek graag wilt verspreiden. Wij hebben ze daarbij geholpen met het maken van een film.

Over het resultaat

De film bestaat uit 2 delen. Het eerste deel behandelt het probleem: een kind dat z’n leeftijdsgenootjes niet kan bijbenen, dat omgaan met anderen moeilijk vindt en in veel situaties afhankelijk is. Het tweede deel behandelt de oplossing: ongeacht hun situatie, met de juiste begeleiding blijven kinderen zich ontwikkelen en leren ze hun eigen boontjes te doppen.

Wil jij je boodschap ook via videomarketing verspreiden? Laat ons eens met je meedenken, zonder verplichtingen. Maak een afspraak met Alexandar.

06 22 84 26 22
alexandar@fideo.nl