Zonneplan

Nieuwe klanten verrassen met feestelijke film

‘We willen nieuwe klanten verrassen. De gedachte opwekken: dat bedrijf vindt me speciaal en doet een stapje extra’, aldus Anne de Vos, brandmarketeer bij Zonneplan.

Soort: promotiefilm
Sector: energie
Jaar: 2016

Over de klant

Zonneplan heeft in 2015 en 2016 de FD Gazelle Award gewonnen. Een prijs die wordt toegekend aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De doelstelling van Zonneplan: iedereen in Nederland laten profiteren van duurzame energie.

Over de opdracht

Op zonneplan.nl vraag je binnen 1 minuut een offerte aan. Om iedereen die dat doet te bedanken én te verrassen, hebben wij een feestelijke film gemaakt – inclusief fanfare.

Over het resultaat

‘Mensen reageren heel enthousiast’, vertelt Anne. ‘Er verschijnt een lach op hun gezicht. Daarmee blijven we top of mind. De samenwerking met Fideo beviel heel goed. Snel schakelen, korte lijnen en gebruik van gave technieken, zoals het hoverboard. Maar ook duidelijke regie en genoeg ruimte voor spontane, creatieve ideeën.’

Wil jij je nieuwe klanten ook verrassen? Leuk! Laat ons met je meedenken, zonder verplichtingen. Maak een afspraak met Alexandar.

06 22 84 26 22
alexandar@fideo.nl