data expo 2023: de aftermovie

Hoe vangen wij de ervaring van 2 beursdagen
in 2 minuten video?

Bekijk video
Aftermovie 2023
Bekijk video
Testimonial – Alex Thyer-Jones van Fivetran
Bekijk video
Testimonial – Maaike Siegel van Bol.com
Bekijk video
Testimonial – Rik van Wansem van Dataiku

De uitdaging

Data Expo is hét data-event van het jaar. Op de beurs vind je exposanten die elke dag bezig zijn met collecteren, genereren, analyseren, optimaliseren en toepassen van data. Een branche die in sneltreinvaart ontwikkelt en waar ongelooflijk veel kennis uit te wisselen is. 

Een aftermovie van de dag moest bezoekers flink laten nagenieten van het evenement. Maar de video moest vooral thuisblijvers achterlaten met de gedachte: ‘verdorie, daar had ik bij moeten zijn’.

De oplossing

Op de databeurs wordt onder andere gesproken over AI, de cloud en de digitale transformatie van business. De aftermovie was voor ons een kans om ook de grenzen van de techniek op te zoeken. Het resultaat is snel, strak en uitdagend, net als de vooruitstrevende sector. De kijker wordt even getransporteerd naar de beurshal en leert van de mensen daar over de enthousiaste sfeer in de data community.

We interviewden 8 exposanten en sprekers over wat de beurs voor hen zo waardevol maakt. Elk interview kreeg ook zijn eigen testimonialvideo. Zij vertellen hoe ze de beurs hebben ervaren, gaan verder in op de onderwerpen die worden besproken, en delen hun visie voor de branche op zich. Een persoonlijke manier om te laten zien dat de beurs benaderbaar en diepgaand is.

We sluiten af met een uitnodiging om daar bij de editie in 2024 onderdeel van te worden. Want na het zien van deze video, wil je dat toch niet missen?

thumbnails

Bekijk video
Testimonial – Iris Wijers van Interfood
Bekijk video
Testimonial – Tim-Waijers van Xebia
Bekijk video
Testimonial – Tekin Mentes van Shell

HOE ZET JE JEZELF OP DE KAART?

Deel je uitdaging en ontvang gratis advies over videomarketing