Vier spetterende commercials

Hoe zetten wij zorgdesQ en careerdesQ met video in de markt?

Bekijk video
Een hysterische ochtend
Bekijk video
Het lege kantoor
Bekijk video
De psycholoog

ZorgdesQ zoekt voor jou een baan in de zorg, of verbindt jou met de zorgprofessionals die je zoekt. Voordat we deze video maakten, waren nog niet genoeg mensen daarvan op de hoogte.

De uitdaging

Met online commercials wilde zorgdesQ hun bereik vergroten en meer professionals met elkaar verbinden. Er moesten ook commercials komen voor careerdesQ, het zusterbedrijf wat in andere sectoren actief is.

Maar waar begin je dan? Zij hadden nog geen ervaring met het maken van video’s, wat bij het maken daarvan komt kijken en wat het verhaal is dat zij willen vertellen. Daarvoor trokken ze bij ons aan de bel.

De oplossing

DesQ stond best open voor iets opvallends en dat grepen wij aan. Het hele team dacht mee en we kwamen gewapend met een arsenaal aan ideeën de brainstorm in. Samen met het communicatieteam van desQ werkten we uit wat hun doelgroep zoekt en wat zij hen kunnen bieden. 

Kenmerkend voor beide bedrijven is de persoonlijke manier waarop zij werkgevers en -nemers helpen. Door tijd en moeite in hen te investeren, mee te denken en af en toe even bij te kletsen met een kop koffie. In de commercials wilden wij deze warme werkwijze op een daverende manier vergroten. 

In vier geweldige en uitdagende draaidagen maakten we realiteit van de scenario’s die we samen hadden bedacht. Daarvoor filmden wij:

  • een hysterische ochtendscène in een AirBnB vlakbij onze thuisbasis
  • de helpende hand van zorg- en careerdesQ op hun statige kantoor
  • een koffiedate in Zwols lunchcafé Jantjes Lief
  • een wanhopige zorgmanager in een ludieke kantoorsetting

Behind the scene’s

Bekijk video
Koffiedate

“De campagnes op YouTube en LinkedIn draaien heel goed en lopen nog steeds. Veel weergaven (5.000 op dit moment) en veel kliks naar de website. Door jullie creativiteit hebben we nu video’s die onze verwachting te boven gaan.”

Julia Driessen, online marketeer bij zorgdesQ

HOE ZET JE JEZELF OP DE KAART?

Deel je uitdaging en ontvang gratis advies over videomarketing