Videoserie over innovatieve ondernemers

Provincie Overijssel

Overijssel op de kaart als hotspot voor agro & food innovaties

videoserie
Bekijk aflevering 1 met Remko Vogelenzang. Hij stopte volledig met het maken van vlees en stapte over op vega(n).
promotiefilm
Bekijk de promotiefilm voor het event van de Keten van Eten.

Toen Remko Vogelenzang het roer overnam, was Bobeldijk Food Group een zinkend schip. Het bedrijf maakte vleesproducten, zoals hamburgers voor in de supermarkt. Maar het liep voor geen meter. Remko toonde ballen. Hij kapte volledig met vlees en stapte over op vegetarische en veganistische producten. Een gouden vondst.

De uitdaging

Goudhaantjes als Remko, daar is provincie Overijssel trots op. Daar wil ze wel meer van. Daarom vroeg de provincie ons: ‘Hoe kunnen we andere ondernemers inspireren om samen te werken, om tot meer innovaties te komen in de agro & food sector?’

De oplossing

We hebben hiervoor een videoserie ontwikkeld van 5 afleveringen. Met in iedere aflevering één innovatieve ondernemer, zoals Remko Vogelenzang.

openingsfilm
Bekijk de openingsfilm van het Keten van Eten event. Hierin is te zien hoe zo’n impact agro & food op de economie van Overijssel heeft.

De ondernemers kregen niet alleen bezoek van ons, maar ook van Overijsselse ondernemers en politici. Dit als onderdeel van de Keten van Eten Tour. Die tour werd afgesloten met een evenement, waarvoor we twee video’s hebben gemaakt:

  • Een promotiefilm om publiek te trekken
  • Een openingsfilm om het evenement mee te openen

De promotiefilm is weken van tevoren ingezet, bedoeld om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. De openingsfilm werd getoond aan het begin van het event. Hiermee wilde de provincie laten zien hoe belangrijk de agro & food sector is, en wat voor impact het heeft op de economie van Overijssel.

VIDEOSERIE LATEN MAKEN?

NEEM CONTACT OP en vertel ons meer over je ideeën