Heel even was ik bang om Nathan en Dieter te verliezen

Alexandar Djuric

Vind je dit leuk?

Dat vind ik dan weer leuk 🥰 Laten we het nog leuker maken. Want als je je aanmeldt voor onze weekly e-mail, dan krijg je onze tips, verhalen en inzichten wekelijks in je brievenbus.

Aanmelden doe je helemaal onder aan deze pagina.

Groet,
Alexandar Djuric

Heel even was ik bang om Nathan en Dieter te verliezen

Ik heb nog nooit een klant zo enthousiast over iemand van Fideo gehoord, als Sandra Siemers over Dieter en Nathan.

Mijn hemel, ik kreeg het zelfs even benauwd.

Het beeld van onze vergaderruimte, waar Dieter en Nathan mij vertellen te zijn ingelijfd door ENGIE.

Hell no! Die boys bint van ons!

Alle craziness op een stokje…

Het knetterde in mijn hoofd van trotsheid.

Het was dat Sandra en ik ouderwets telefoneerden (zonder beeld), anders had ze gezien dat mijn mondhoeken mijn oorlellen aantikten. Ik glunderde.

Sandra was niet alleen enthousiast over onze mensen, maar ook over de uitvoering van de livestream. En de reacties die het allemaal teweeg heeft gebracht.


‘Voor ons is het belangrijk dat het programma technisch goed verloopt. Niets is zo’n dissatisfier als wanneer je halverwege een stream er uit wordt geknikkerd. Aan onze technische verwachtingen hebben jullie zeker voldaan, zo niet overtroffen.

We houden altijd aan het begin van het jaar een evenement om iedereen te inspireren, motiveren en een trots gevoel op te wekken. Trots op het bedrijf waar ze werken.

Normaal gesproken een live-event. Dat kon dit jaar niet. Een extra uitdaging om het online voor elkaar te krijgen. Met een doelgroep van 500 man die vanuit huis meekijkt.

Hoe houd je hun aandacht 90 minuten vast? Hier hebben we goed over nagedacht en een format ontwikkeld in lijn met De Wereld Draait Door. Een format dat herkenning oproept, maar ook verrassende elementen heeft.

De dynamiek, de interactie met het thuispubliek en het instarten van van tevoren gemaakte video’s, zorgden ervoor dat de kijkers geprikkeld bleven.

Natuurlijk stond er een roze olifant in de kamer: de verkoop van een deel van ENGIE Energie. Een gevoelig onderwerp. Dat hebben we dan ook niet gebagatelliseerd, maar van alle kanten belicht. Zo kreeg het thuispubliek bijvoorbeeld de mogelijkheid om live vragen te stellen.

Om iedereen in beweging te krijgen, hielden we een energieke afsluiter met René Wormhoudt, herstel- en conditietrainer van het Nederlands Elftal. Helga, de directie, collega’s thuis: iedereen deed mee. Ik heb in tijden niet meer zo gelachen.

Zo’n setting kun je alleen maar creëren als je je geen zorgen hoeft te maken. Als alle randvoorwaarden kloppen, inclusief professioneel geregelde techniek.

Iedereen moest enorm lachen en kon met een trots gevoel de bijeenkomst verlaten. Fijn dat dit allemaal zo gelukt is.’


Dit is allemaal gelukt, omdat we de kennis, vaardigheden en apparatuur in huis hebben.

Maar ook omdat we een locatie hebben ontwikkeld die super betrouwbaar en multi-inzetbaar is: onze eigen livestream studio.

Die studio is een succes.

Na de livestream van ENGIE is ie vorige week iedere werkdag van 9.00 tot 18.00 uur verhuurd aan Zorggroep Solis. Zorgspecialisten namen hier dagelijks 3-9 webinars op.

Morgen gaat ENGIE weer live. Dit keer met een nieuwe uitzending over de oude IJsselcentrale.

Ben jij de volgende die onze livestream studio huurt?

Groet,
Alexandar


PS

Wil je graag livestreamen? Maar zit je nog met wat vragen? Meld je dan aan voor Klappende Kijkers met je eigen Livestream. Een gratis inspiratiesessie van 30 minuten, speciaal voor jou (en je collega’s). Hierin ontdek je:

  • Hoe je je livestream als een must see en niet als een nice to see aankondigt, zodat zoveel mogelijk mensen zich aanmelden
  • Welke interactieve tools je kunt gebruiken om je publiek maximaal bij de uitzending te betrekken
  • Hoe je e-mailadressen verzamelt om in te zetten voor follow up acties
  • Welke locatie het geschiktst is voor jouw livestream

Volgende week heeft Stefan nog 3 beschikbare tijdstippen. Meld je aan voor een van de laatste opties.

Aanmelden voor Klappende Kijkers met je eigen Livestream