animatie promotiefilm laten maken

  • Welke animatie is in jouw situatie het geschiktst?
  • Welke voorbeelden word je enthousiast van?
  • Wat kost een animatie promotiefilm?
  • Wat is de doorlooptijd?
  • Wat is je volgende stap?

Welke animatie promotiefilm is in jouw situatie het geschiktst?

Als je een animatie promotiefilm wilt laten maken, heb je allerlei mogelijkheden. Ontdek welke dat zijn en wat de toegevoegde waarde is.

2D animatie
Een 2D animatie is tweedimensionaal. Het oogt simpel gezegd wat platter dan een 3D animatie, omdat het bestaat uit vaste perspectieven. Zoals een zij-aanzicht. Wat zijn de voordelen van 2D animatie?

  • Het is in heel veel situaties te gebruiken, bijvoorbeeld om een app of programma uit te leggen, maar ook om instructies te geven.
  • Het biedt je de mogelijkheid om een illustratiestijl te kiezen die past bij je doelgroep en identiteit.

3D animatie
3D animatie is driedimensionaal, wat ervoor zorgt dat het heel realistisch oogt. In sommige gevallen is het niet van echt te onderscheiden. Wat zijn de voordelen van 3D animatie?

  • Het is een hele krachtige vorm als je iets heel realistisch wilt maken, zoals de werking van een apparaat of de introductie van een nieuw product.

Promotiefilm met animatie
Je kunt ook een promotiefilm laten maken die hoofdzakelijk bestaat uit echte filmbeelden, maar die je aanvult met animatie. Hiermee kun je bijvoorbeeld laten zien hoe iets werkt of hoe iets van binnen eruitziet.

Welke voorbeelden spreken je het meeste aan? Waar ben je enthousiast over? Da’s waardevol om te delen. Zo ontdekken wij (of je videopartner) wat je wensen en verwachtingen zijn.

Wat kost een animatie promotiefilm?

We hebben animatie promotiefilms gemaakt voor € 4.500 en € 7.500, maar ook voor boven de € 10.000. Wat de prijs wordt, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

  • het type animatie (2D of 3D)
  • de lengte van de animatie

In bijna alle gevallen is 3D duurder dan 2D. En hoe langer de video, hoe hoger de prijs. Wil je precies weten wat het kost, tot op de cent nauwkeurig? Dat kan! Vertel ons over je doel en doelgroep, dan ontvang je van ons een offerte met een vaste prijs.

Hoelang duurt het om een animatie promotiefilm te maken?

Het maken van een animatie promotiefilm duurt ongeveer 4-6 weken. Een doorlooptijd met genoeg gelegenheid om feedback te geven. Maar ook om ergens een nachtje over te slapen, zonder gestresst gedoe.

Heb je een spoedopdracht? Kom maar op! Wij maken hiervoor een speciale planning, waardoor het – als we nauw samenwerken – haalbaar is om de doorlooptijd in te korten naar 3-4 weken.

Wat is je volgende stap?

Welke video’s kun je het beste laten maken? Om je doel en doelgroep te bereiken? Krijg antwoord op deze vragen tijdens een gratis strategiesessie met onze videostrateeg, Stefan Hollegien. Zo zet je vol vertrouwen de volgende stap.

MAAK EEN
AFSPRAAK MET ALEXANDAR

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen met het maken van een promotiefilm? Maak een afspraak met me of stel een vraag.