Warm welkom voor alle handige Harry’s

Roamler & Centraal Beheer

Welkomstvideo voor nieuwe klusjesmannen

Onboardingsvideo
Bekijk de onboardingsvideo voor nieuwe vakmannen en -vrouwen van Roamler en Centraal Beheer.

Heb jij een klusje die al dagenlang blijft liggen? Een lekkende kraan bijvoorbeeld? Of een lamp die je nog steeds wilt ophangen?

Goed nieuws! Want voor alle doe-het-niet-zelvers is er Klushulp van Centraal Beheer. Handig als je druk bent. Of geboren bent met 2 linkerhanden.

De uitdaging

Centraal Beheer en Roamler hebben ons gevraagd om een welkomstvideo te maken. Speciaal voor nieuwe vakmannen en -vrouwen.

Hiermee willen zij nieuwe klussers een warm welkom heten, maar ook vertellen: waarom is er Klushulp? En wat is hiervan voor jou het grote voordeel?

De oplossing

Klusjesmannen hebben het kneitertje druk. Hoe triggeren we hen om hun tang neer te leggen? En verder te kijken?

Dat doen we met onze klusheld, Tom. Die’s net een klusje aan het klaren, als hij een nieuwe aanvraag krijgt. Pling! In een oogwenk switcht Tom naar zijn Klushulpoutfit.

Vraag over deze case?

Heb je een vraag over deze case? Of wil je video’s maken voor je employer branding? Bel of mail me gerust even.

Stefan Hollegien
videoconsultant

Hierna ontdekt de kijkende klusser:

  • Waarom is er Klushulp?
  • Hoe ontvang je nieuwe aanvragen?
  • Hoe gebruik je de app tijdens een klus?
  • En wat is het grote voordeel van werken via Roamler voor Klushulp?

We sluiten af met het allerbelangrijkste. Want als je je aanmeldt via de Roamler app, krijg je constant nieuwe klussen, zonder er iets voor te hoeven doen. Zo word je de klusheld van jouw regio.

Het resultaat

Wij vonden dit een hele leuke klus! Maar wat vonden onze klanten? We vroegen het aan Rosan van der Tuuk, verantwoordelijk voor marketing & communicatie bij Roamler.

Rosan, hoe heb je de samenwerking met Fideo ervaren?
‘Hartstikke soepel. Jullie hebben ons goed begeleid in het creatieve proces en ons er te allen tijde bij betrokken gehouden: van het uitschrijven van het script tot de daadwerkelijke productie. Alles tot in de puntjes verzorgd en willing to take the extra mile.’

Wat vind je van het resultaat van de video?
‘Gaaf en van hoge kwaliteit. We zaten onder redelijke tijdsdruk en dan ook nog tijdens Corona. Zelfs met de getroffen maatregelen is het een hoogwaardig filmpje geworden dat hopelijk nog jaren mee kan. De feedback binnen ons bedrijf na het tonen van het filmpje was ook zeer positief. Smaakt naar meer!’

‘Onze klussers gingen enthousiast aan het werk, mede dankzij de gezellige beeldvorming van deze video!’

Rosan van der Tuuk – Roamler

Waar en hoe zetten jullie de video in?
‘We hebben hem ingezet op onze interne kanalen (onboarding, nieuwsbrieven, pushberichten) om onze nieuwe en reeds bestaande crowd van Klusmannen te activeren en enthousiasmeren. De volgende stap is extern gebruik; adverteren voor nieuwe Klusmannen!’

En wat voor effect heeft de video (tot nu toe)?
‘We zagen dat onze Klusmannen actiever werden en dat was mooi, want Centraal Beheer lanceerde een grootschalige campagne voor Klushulp waardoor er meer klus aanvragen voor de Klusmannen binnenkwamen. Onze klussers gingen enthousiast aan het werk, mede dankzij de gezellige beeldvorming van deze video!’

Onboardingsvideo laten maken?

LAAT JE INSPIREREN op onze speciale promotiefilm pagina