Stap in de kinderwereld

Doomijn

Werken bij Doomijn kinderopvang

wervingsvideo
Stap in de kinderwereld en verwonder je. Bekijk de nieuwe werken bij film van Doomijn kinderopvang.

Samenwerken?

Interesse om met ons samen te werken? Te gek! Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen.

Geschikte, gemotiveerde medewerkers vinden is een uitdaging in ieder werkveld. Omdat we een boel ervaring met het maken van werken bij-video’s hebben, pakten wij deze uitdagingen met beide handen aan. Een passende video die laat zien waarom zij moeten werken bij Doomijn kinderopvang.

De uitdaging

Zij zoeken werknemers, jong en ervaren, maar aansluitend bij hun eigen visie. Kinderen kunnen zich daar in een veilige omgeving ontwikkelen, door zich te verwonderen: het kijkt om zich heen, stelt vragen, speelt, onderzoekt, wordt vies, oefent en probeert. Ze laten kinderen hun verwondering volgen en richting hun kinderwereld daarop in.

Maar het bereiken van de pedagogisch medewerkers en coaches die deze visie delen bleef lastig.

De oplossing

In een video over een dag op de kinderopvang bij Doomijn en de verwondering van het kind, laten we potentiële kandidaten zien én voelen waarom je juist daar moet komen werken (en spelen).

De voice-over nodigt de kijker uit om in de kinderwereld te stappen, zoals ze dat bij Doomijn elke dag doen. Waar de kinderen van de medewerkers leren, maar andersom net zo goed. In beeld en met de gesproken tekst spelen we met die dubbelzinnigheid. Dezelfde principes die bij kinderen wordt aangespoord, het nemen van initiatief, creatief en nieuwsgierig zijn, gelden immers net zo voor hun medewerkers.

Zo spreken we met deze video die nieuwsgierige medewerker met eigen ideeën aan, die bij Doomijn een plek ziet. We proberen ze te laten voelen hoe het is om daar te werken. En het helpt dat die kinderen zó verschrikkelijk schattig zijn.

Naast de werken bij film werden in totaal 5 social shorts gemaakt, gedeeld en gepusht. Waar de werken-bij video onder andere wordt ingezet op de website, worden de shorts gebruikt – organisch en via advertenties – om specifieke doelgroepen te bereiken en te prikkelen om meer te weten te komen over werken bij Doomijn.

‘We vonden de draaidagen te gek. We konden op onze telefoon meekijken naar de beelden die jullie maakten. Jullie waren gecontroleerd, voorzichtig met de kinderen en letten goed op waar mooie authentieke dingen gebeurden. We zijn trots op de film, het is echt heel mooi geworden.’

Lotte te Wierik & Lotte Wierema, Doomijn

Het resultaat

Bekijk ook eens onze andere werken-bij video’s voor nog meer inspiratie (en resultaat).

Op zoek naar nieuwe collega’s?

NEEM CONTACT OP als jij met videomarketing wil opvallen bij jouw doelgroep