Zonneplan Academy: een unieke introductieperiode van een maand

Zonneplan Academy

VAN LEEK NAAR SPECIALIST IN 30 DAGEN

wervingsvideo
Bekijk de wervingsvideo over de nieuwe Zonneplan Academy.

De uitdaging

Er is verschrikkelijk veel concurrentie op de arbeidsmarkt, dus moet je als werkgever op zoek naar een manier om op te vallen. Zonneplan doet dat met de Zonneplan Academy. Hun eigen opleidingscentrum, waar ze nieuw personeel opleiden in het installeren van zonnepanelen, zonnestroom en het geven van goede service.

Belangrijk, want er zijn de komende jaren tienduizenden technische mensen extra nodig om de klimaatdoelstellingen te halen.

Om werkzoekenden enthousiast te maken om zelf op Nederlandse daken zonnepanelen te installeren, maakten wij een video over de Zonneplan Academy, waarin we de wensen van de doelgroep direct aanspreken.

De oplossing

Om de video op die wensen aan te laten sluiten, kozen we voor opzwepende muziek, strakke, stoere beelden en het brommen en zoemen van gereedschap. Secure details voor een strak eindresultaat.

Vraag over deze case?

Heb je een vraag over deze case? Of wil je een wervingsvideo laten maken? Bel of mail me gerust.

Stefan Hollegien
videoconsultant

De locatie van de Zonneplan Academy moest natuurlijk passend bij die sfeer in beeld worden gebracht. Om dat te behalen gebruikten we stabiliserende gimbals en een crane met camera, waarmee we de hele Academy vanuit vogelperspectief hebben vastgelegd.

Het resultaat

De wervingsvideo heeft tot nu toe +59.000 views en is daarmee een van de meest bekeken video’s op het YouTube kanaal van Zonneplan. Dat aantal views blijft oplopen. De video maakt hopelijk nog veel werkzoekenden enthousiast om te werken voor Zonneplan, en mee te strijden in de energierevolutie.

Maak jezelf onweerstaanbaar

LAAT JE INSPIREREN om je aantrekkingskracht als werkgever te vergroten