Auto gejat? Spoor ‘m op met Moving Intelligence

Moving Intelligence

Eén systeem voor voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheer

Animatiefilm
De Mi50: één systeem voor voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheer.

Het zal je maar gebeuren… Je ligt lekker te slapen als je om 2.00 uur ‘s nachts wakker wordt. ‘Wat hoor ik toch’, vraag je je af. Als plotseling je auto start. Het zal toch niet! Je snelt van de trap af, opent de deur: rijdt er een vreemde in jouw auto vandoor!

Hopelijk is het jou nog nooit overkomen. Helaas is dit voor best veel mensen anders. Vorig jaar zijn er in Nederland 23.600 voertuigen gestolen. Dat komt neer op gemiddeld 23 auto’s, 35 brommers, 4 motorfietsen en 2 aanhangers per dag.

Gelukkig wordt in bijna de helft van de gevallen een gestolen voertuig teruggevonden. Dat is waar Moving Intelligence om de hoek komt kijken. Dankzij hen werd deze Ducati binnen 12 uur al opgespoord, en werden twee verdachten aangehouden.

De uitdaging

Moving Intelligence is marktleider in Nederland in beveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheer. Eén van hun oplossingen is de Mi50. Aan ons de vraag om de functies van de Mi50 op een simpele manier uit te leggen.

Vraag over deze case?

Heb je een vraag over deze case? Of wil je een animatiefilm laten maken? Bel of mail me gerust even.

Stefan Hollegien
videoconsultant

De oplossing

Wij hebben een 2D-animatie gemaakt en de belangrijkste functionaliteiten in 3 hoofdstukken verdeeld.

In de eerste plaats is dat voertuigbeveiliging. Wat de Mi50 zo aantrekkelijk maakt, is dat ie ook je ritten registreert (handig voor zakelijke rijders). Maar ook inzicht geeft in bijvoorbeeld je rijstijl. Wat weer handig is voor wagenparkbeheer.

Moving Intelligence heeft de animatiefilm gebruikt om online en offline (op beurzen en in showrooms) uitleg te geven over de mogelijkheden van de Mi50.

Animatiefilm laten maken?

LAAT JE INSPIREREN op onze speciale pagina over animatie