Videoproductie

Het lanceren van een nieuw product, het uitleggen van iets ingewikkelds en het vinden van nieuwe, talentvolle collega’s: wat is jouw uitdaging waar je video’s voor wilt laten maken?

Van een animatie tot een commercial tot instructiefilm

Wat is jouw uitdaging?

We hebben gemerkt dat de uitdagingen van onze klanten, vaak neerkomen op:

 • Het aantrekken van nieuwe, talentvolle medewerkers
 • Het in de markt zetten van een nieuw bedrijf 
 • Het lanceren van een nieuw(e) product of dienst
 • Het uitleggen van iets ingewikkelds
 • Het vergroten van de naamsbekendheid
 • Het verhogen van de omzet

Als we weten wat jouw uitdaging is, denken we met je mee welke video’s bijdragen aan het behalen van je doel.

Een video is meestal niet het enige middel, maar een onderdeel van een groter geheel. Wij zorgen ervoor dat onze video’s van toegevoegde waarde zijn naast al jouw andere communicatiemiddelen en naadloos integreren binnen het totale communicatieconcept.

Wij hebben ervaring met alle type video’s die je maar kunt bedenken, variërend van een aftermovie tot een testimonial.

Onze werkwijze

Met de doelstellingen in het vizier begint het maken van de video’s. We hanteren de fases pre-productie, productie en postproductie. Wat hier bijzonder aan is, is dat je zelf de keuze hebt hoe betrokken je wilt zijn.

1

Pre-productie

Eén van de leukste dingen aan het maken van films, is het bedenken ervan. Voor veel klanten is het zelfs (afgezien van het resultaat) het hoogtepunt. Na de brainstorm maken we alle ideeën concreet in een scenario. Wat ook bij de pre-productie hoort: projectplan, voice-over, casting, draaiboek.

2

Productie

De productie is simpelweg het filmen. We gaan meestal met minimaal drie mensen op pad: een regisseur, camera-/geluidsman en lichtman. Met onze high-end apparatuur maken we producties van alle niveaus: van low- tot mid- tot high-end.

3

Postproductie

De post-productie is een reusachtige puzzel. Beeld, vormgeving, muziek, geluid en voice-over: het komt allemaal bij elkaar. Met hulpprogramma’s als color correction en sounddesign halen we het maximaal haalbare uit beeld en geluid.

Waar heb je hulp bij nodig?

 • Je bent hier, omdat je een uitdaging hebt. Je wilt bijvoorbeeld je naamsbekendheid verhogen, nieuw personeel aantrekken of iets op een simpele manier uitleggen. Je hebt ook al een idee wat voor video je wilt laten maken. Maar wist je dat er nog wel 2, 3, 4, misschien wel 10 andere video’s zijn die het overwegen waard zijn?

  Met een videostrategie kijken we per fase van de video journey welke video’s bijdragen aan het bereiken van jouw doel en doelgroep. Afhankelijk van tijd en budget adviseren we je welke video’s je het beste kunt laten maken.

  Wil je meer weten over een videostrategie? Of een gratis strategiesessie inplannen? Neem dan contact op met Stefan, videostrateeg en mede-eigenaar van Fideo.
 • Je naamsbekendheid verhogen, nieuw personeel aantrekken of iets op een simpele manier over de bühne brengen: wat je uitdaging ook is, wij helpen je. Hieronder een overzicht van alle videoproducties die je door ons kunt laten maken:

  aftermovie
  bedrijfsfilm
  commercial
  promotiefilm
  productfilm
  instructiefilm
  ✅ interactieve video
  testimonial
  ✅ videoserie
  wervingsvideo
  Lees meer
 • Wil je iets moeilijks op een makkelijke manier uitleggen, zodat iedereen het begrijpt? Wil je iets laten zien wat zich lastig laat filmen? En heb je veel te vertellen, maar struggle je om tot de kern te komen? 2D of 3D animatie is het antwoord op al die vragen.
  Lees meer
 • Wil je een grote groep mensen bereiken om hen te informeren, inspireren, enthousiasmeren of overtuigen? Dan helpen we je graag verder vanuit Redtail Studios met livestreams, webinars en podcasts. Bij jou, op locatie of vanuit onze studio in Zwolle.

  👉 livestream studio huren
  👉 webinar studio huren
  👉 podcast studio huren
 • Een goede videoproductie is niets zonder goede videomarketing. Hoe helpen wij jou om, zodra je video af is, jouw doel en doelgroep te bereiken?

  ✅ thumbnails
  ✅ titel, tekst, tags (SEO geoptimaliseerd)
  ✅ ondertiteling
  ✅ YouTube management
  ✅ video campagne
  ✅ video analyse
  ✅ video optimalisatie
 • Wil jij graag video’s maken voor je werk, maar komt het er maar niet van? Barst je van de ideeën, maar weet je niet waar je moet beginnen?

  Je bent niet de enige, want deze signalen hebben wij de afgelopen jaren veel van onze klanten gehoord. Van accountmanagers, communicatieadviseurs en marketing professionals, tot HR managers en directeuren.

  Daarom hebben we hier iets op bedacht: de Fideo Academy! Een ééndaagse cursus film maken waarmee we jou leren om snel en simpel video’s te maken, voor je werk, met je mobiel.
  Lees meer

Welke videoproductie wil je laten maken?

NEEM CONTACT OP en deel je ideeën 😃