Video advertising

Het houdt niet op bij het maken van video’s, want het succes hangt grotendeels af van hoe je je video’s verspreidt. Hier helpen we je ook mee! Door je advies te geven of het jou helemaal uit handen te nemen.

Het delen van video’s wordt vaak onderschat

Wat nou als je het helemaal aan ons overlaat?

Nou, als je het aan ons overlaat, dan heb je er weinig omkijken naar. Wij doen het volgende:

 1. We voegen ondertiteling aan alle video’s toe
 2. We maken op maat gemaakte thumbnails
 3. We uploaden de video’s op al je socials
 4. We voegen titels en beschrijvingen toe

Kortom: het enige wat jij hoeft te doen, is de status van de video om te zetten van verborgen in zichtbaar.

Wat nou als je liever zelf de touwtjes in handen houdt?

Dat begrijpen we, dat is dan ook geen probleem. Verwacht wel dat we je advies geven, want zo zitten we nou eenmaal in elkaar 😉

We adviseren bijvoorbeeld op welke kanalen je je video’s kunt inzetten om je doel te behalen. En op welke plek op de website je je video’s het beste kunt plaatsen.

Het maken en aanleveren van ondertiteling is iets wat we standaard doen, net als het maken van custom thumbnails en het schrijven van een pakkende titel en goede omschrijving.

Hoe zit het met advertentiecampagnes?

Een advertentiecampagne is in veel gevallen van grote toegevoegde waarde. Een voorbeeld. Je wilt HBO- en WO-studenten aantrekken om een traineeship bij je te volgen. Maar als je kijkt naar je social media, dan bestaat slechts 10% van je volgers uit de doelgroep.

Met een advertentiecampagne op bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube kun je je video’s heel gericht targetten op je doelgroep. Op die manier vergroot je de haalbaarheid van je doelen enorm.

Laat je adviseren over alle mogelijkheden, ontvang een plan van aanpak dat je zelf uit kunt voeren of laat het lanceren van advertentiecampagnes helemaal aan ons over. Aan jou de keus.

Hoe kan het (nog) beter?

Hoe vergroot je het aantal weergaves? Hoe maak je je video beter vindbaar (SEO)? En hoe verhoog je de conversie? Vragen die aan bod komen als we onderzoeken hoe het (nog) beter kan.

Het ontwikkelen van een videostrategie, het maken van video’s en de video’s verspreiden: het hangt allemaal met elkaar samen om jouw doelen te bereiken.

Wat wij standaard voor je doen

Nog even op een rijtje. Hieronder de vier dingen die we standaard voor je doen bij alle online video’s die we voor je maken.

1

Ondertiteling toevoegen

Het toevoegen van ondertiteling is iets wat we standaard doen, want in browsers en apps staat het geluid standaard uit. Met ondertiteling waarborgen we dat de boodschap toch overkomt, ook zonder geluid.

2

Thumbnail ontwerpen

Voor iedere video maken we een goede, opvallende thumbnail. Op die manier vergroten we de kans dat de doelgroep jouw video aanklikt en niet die van iemand anders.

3

Video’s uploaden

Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, YouTube… De vraag is niet welke kanalen heb ik, maar op welke kanalen zit onze doelgroep? Op die kanalen delen we jouw video’s. Afhankelijk van het kanaal optimaliseren wij de formaten en lengtes van de films.

4

Titels, tags en beschrijvingen toevoegen

Voor iedere video schrijven we een nieuwsgierig makende titel om de kans zo groot mogelijk te maken dat de doelgroep jouw video aanklikt. Ook voegen we tags en pakkende beschrijvingen toe.

Andere expertises

 • Het lanceren van een nieuw product, het uitleggen van iets ingewikkelds en het vinden van nieuwe, talentvolle collega’s: wat is jouw uitdaging waar je video’s voor wilt laten maken?

  Lees meer
 • Het houdt niet op bij het maken van video’s, want het succes hangt grotendeels af van hoe je je video’s verspreidt. Hier helpen we je ook mee! Door je advies te geven of het jou helemaal uit handen te nemen.

  Lees meer
 • Hoe bereik je je doelgroep wél? Hoe val je op met je video’s en maak je je klanten gek over jouw organisatie, producten en diensten? Met een videostrategie.

  Lees meer
 • Wij leren je om snel en simpel video’s te maken, voor je werk, met je mobiel.

  Lees meer

Hoe ga jij je doelgroep activeren?

NEEM CONTACT OP om jouw kijkers te vinden en activeren 🙋‍♂️🙋‍♀️