Bedrijfsfilm
laten maken

Een bedrijfsfilm,
de ultieme bedrijfspresentatie.

Een bedrijfsfilm, de ultieme bedrijfspresentatie

Stel je vraag aan Stefan

Heb je een vraag? Of behoefte aan advies? Bel of mail met onze videostrateeg, Stefan Hollegien.

Waarom wil je een bedrijfsfilm laten maken?

Wil jij een bedrijfsfilm laten maken? Om een hogere omzet te behalen en een grotere naamsbekendheid?

Het wordt steeds makkelijker om video’s te maken, maar steeds moeilijker om op te vallen. De timeline van je doelgroep staat bomvol! Hoe zorg je ervoor dat je eruit springt? Een onvergetelijke indruk maakt? En de kijker uiteindelijk voor jou kiest?

No worries! Wij helpen je met het maken van je bedrijfsfilm. Wij bedenken, samen met jou, een gewaagd en opvallend idee. Want in een wereld waarin het aanbod aan video alleen maar toeneemt, is het niet genoeg om een standaard bedrijfsvideo te maken.

Als ie af is, verspreiden we je bedrijfsfilm op zo’n manier dat jij je doelen bereikt. De distributie kan organisch, maar ook betaald met video advertising.

Hieronder nog een aantal voorbeelden van bedrijfsfilms die we hebben gemaakt voor DMT, Vandersanden en Sundisc Abrasives:

bedrijfsfilm van DMT
bedrijfsfilm van Vandersanden
bedrijfsfilm van Sundisc Abrasives

GRATIS STRATEGIESESSIE

Welke video’s adviseren wij jou om te maken? En hoe verspreid je deze video’s om je doel en doelgroep te bereiken? Ontdek het in een gratis strategiesessie met onze videostrateeg, Stefan Hollegien.

Bedrijfsfilm
Bekijk de avontuurlijke bedrijfsfilm van Erik Karst.
Bedrijfsfilm
Bekijk hier de bedrijfsfilm van NEDCON, waarmee ze hun nieuwe pay-off lanceerden.

Waarom een bedrijfsvideo laten maken?

Het grootste gedeelte van de marketing professionals (85%) gebruikt video als marketing tool, blijkt uit onderzoek van Wyzowl. Niet zonder reden, want een bedrijfsvideo laten maken resulteert in een hogere omzet en een grotere naamsbekendheid.

Het onderzoek van Wyzowl bevestigt deze voordelen:

  • 80% v/d video marketeers zegt dat video heeft gezorgd voor een hogere omzet
  • 83% v/d video marketeers zegt dat video hen heeft geholpen om leads te genereren
  • 84% v/d consumenten raakte overtuigd om een product of dienst aan te schaffen na het bekijken van een video
  • 89% v/d video marketeers zegt dat video, in het algemeen, zorgt voor een goede return on investment (ROI)

Een bedrijfsvideo laten maken heeft meer voordelen, want het verhoogt de traffic naar je website. Bezoekers brengen daar door de aanwezigheid van video meer tijd door. Dit fenomeen heet dwell time en wordt door Google beloond met een hogere positie in de zoekresultaten (SEO).

Een bedrijfsfilm maken: stap voor stap uitgelegd

Een bedrijfsfilm maken waarmee jij je doelen behaalt: hoe doen we dat? Hieronder leggen we het stap voor stap uit.

1

1 Bedrijfsfilm bedenken

Een bedrijfsfilm maken begint met een creatieve sessie. Hierin bepaal je samen met onze regisseur en scenarioschrijver o.a. de invalshoek van je film. Denk bijvoorbeeld aan jullie ‘why’, jullie toekomstvisie of het verhaal van de oprichter(s). Het is natuurlijk ook een goed idee om je bedrijfsfilm toe te spitsen op jullie waardepropositie. De beste ideeën presenteren we aan je in een scenario.

2

2 Bedrijfsfilm voorbereiden

Wil je een bedrijfsfilm laten maken met drone opnames? Dat kan! We vogelen van tevoren uit waar we mogen vliegen. Als het nodig is, vragen we een vliegvergunning aan. Wat we verder doen in de voorbereiding: casting, spullen regelen en het draaiboek afstemmen.

3

3 Bedrijfsfilm filmen

Lights, camera, action! Op de set kijk je mee over de schouder van de regisseur. Zij stuurt de cameraman aan, die de mooiste, meest dynamische beelden maakt waar je kijkers straks van smullen. De licht-/geluidsman neemt het geluid van een heel hoog niveau op en belicht ruimtes op de mooiste manier.

4

4 Bedrijfsvideo monteren

Tijdens de montage voegen we vormgeving toe, zoals een logo-animatie en andere vormgevingselementen in jouw huisstijl. Het is ook mogelijk om 2D- en 3D-animaties te maken. Het toevoegen van geluidseffecten (sound design) en optimaliseren van de kleuren (kleurcorrectie) draagt bij aan een meeslepend effect. Als het toegevoegde waarde heeft en het budget het toelaat, maken we muziek op maat.

5

5 Bedrijfsvideo verspreiden

Als je je bedrijfsvideo ontvangt, is ie ready to publish. Dat houdt in dat je je video aangeleverd krijgt inclusief ondertiteling, thumbnail, titel, tekst en hashtags. Hierdoor valt je bedrijfsfilm op en is ie goed vindbaar in zoekmachines (SEO). Het is een kwestie van kopiëren, plakken en uploaden. Als je wilt, kun je ook dat aan ons overlaten.

Samenwerken?

Interesse om met ons samen te werken? Te gek! Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen.

deel je uitdaging
Bedrijfsfilm
Bekijk de bedrijsfilm van Vandersanden (Bylandt).

Waarom een bedrijfsfilm laten maken door Fideo?

Wij gaan vol enthousiasme met je aan de slag. Maar waarom zou je je ultieme bedrijfspresentatie laten maken door Fideo?

👉 Een doordachte, doelgerichte manier van bedrijfsfilms maken
Wij helpen je om geweldige resultaten te behalen, met video marketing. We zijn dan ook geen videoproductiebedrijf, maar een bureau voor videomarketing. Welk doel jij wilt bereiken, is het uitgangspunt bij alles wat wij voor je doen.

👉 Opvallende, gewaagde, out of the box ideeën
Wij bezitten de creativiteit om samen met jou opvallende, gewaagde en out of the box ideeën te bedenken. Met die ideeën valt je corporate video op én behaal jij je doelen.

👉 Altijd en overal samenwerken via de cloud
We kunnen altijd en overal met elkaar samenwerken, want al onze bestanden staan in de cloud. In Google Drive vind je het projectplan, scenario en draaiboek. Op Vimeo staan de previews. En via WeTransfer download je de definitieve versie van je bedrijfsfilm.

95% v/d video marketeers is van plan om hun uitgaven aan video in 2020 gelijk te houden of te verhogen
Wyzowl – Video Marketing Statistics 2020

👉 Je bedrijfsfilm is ready to publish
Je ontvangt je bedrijfsfilm inclusief een thumbnail, titel, tekst en tags. Door deze copy en custom thumbnail valt je bedrijfsfilm extra op. Het enige wat jij nog hoeft te doen is kopiëren – plakken – uploaden. Heb je liever dat wij dat regelen? Doen we!

👉 Je bedrijfsfilm vergroot je online zichtbaarheid
Je bedrijfsfilm vergroot je online zichtbaarheid, omdat ie straks goed vindbaar is voor zoekmachines (SEO). Hoe we dat doen? We verwerken in de titel en de beschrijving van de video relevante zoektermen. Daarnaast voegen we ondertiteling toe. Door al deze dingen is het voor Google makkelijk te achterhalen waar je video over gaat.

Heb je tot nu toe weinig tijd en geld geïnvesteerd in videomarketing? Dan is een bedrijfsfilm 1 v/d 3 video’s om mee te beginnen. Als je bedrijfsfilm straks af is, helpen we je graag verder. Bijvoorbeeld met het maken van een videostrategie.

Bedrijfsfilm laten maken?

Neem contact op en vertel ons meer over je uitdaging