Hoe werkt de allermooiste koffiemachine ter wereld?

Jacobs Douwe Egberts
Helaas was het niet mogelijk om Harvey Specter in te vliegen
instructiefilm
Bekijk de instructiefilm over de JDE Promesso.
promotiefilm
Bekijk de promotiefilm over de JDE Promesso.

Hij lijkt een beetje buitenaards, met zijn futuristische design en aanpasbare verlichting, maar is eigenlijk heel menselijk. Het liefst leert hij je zo goed mogelijk kennen. Waarmee kickstart jij je dag? En wat drink je het liefst om 16.00 uur om jezelf op te peppen? Als hij dit weet, vergeet hij het nooit meer.

We hebben het over de Promesso van Jacobs Douwe Egberts (JDE). Een innovatieve koffiemachine voor de zakelijke markt. Hij creëert iedere koffievariatie die je maar kunt verzinnen. Van een pure espresso tot een luxe cappuccino. En het bijzondere is: de Promesso onthoudt wie je bent en slaat al jouw voorkeuren op.

De uitdaging

JDE heeft ons gevraagd om video’s te maken voor de introductie op de Nederlandse markt. Een promotiefilm en een instructiefilm om uit te leggen hoe de machine werkt.

De oplossing

In de Experience Center in de fabriek in Utrecht hebben we de perfecte omstandigheden gecreëerd om de Promesso uit te lichten.

In de video’s zie je hoe een zakenman zijn koffie zet. Helaas was het niet haalbaar om het officiële gezicht van Promesso in te vliegen. Dat is Gabriel Macht. Je-weet-wel, Harvey Specter uit de populaire advocatenserie Suits 😉

De zakenman maakt zijn eigen account aan, inclusief naam, foto en favoriete koffies voor ieder moment van de dag. Om vervolgens koffie te zetten.

Met subtiele vormgeving, in de huisstijl van JDE, hebben we usp’s en bijzondere features benadrukt.

De Promesso is een parel van een apparaat, vindt ook een 41-koppige jury. Die hebben ‘m bekroond met de prestigieuze Red Dot Design Award. Hiermee is de Promesso simpel gezegd de allermooiste koffiemachine ter wereld.

Een nieuw, innovatief product in handen?

NEEM CONTACT OP om ‘m te promoten en uit te leggen met online video