Promotiefilm laten maken

Je organiseert een evenement. Lanceert een nieuw product. Of wilt mensen aan je binden met een authentiek verhaal. Voor al deze doelen is een promotiefilm heel geschikt.

Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm lijkt een beetje op een reclamefilm. Je probeert óf je naamsbekendheid te vergroten of meer te verkopen.

Maar een promotiefilm is geen commercial. Een promofilm duurt vaak iets langer. Is vaak ook iets subtieler.

Kijkend naar onze producties kiezen we vaak om een verhaal te vertellen. Met een reden, want niets is zo overtuigend als een goed verhaal. Daarnaast, verhalen worden makkelijk onthouden en doorverteld.

Wat vertel je in een promotiefilm?

Met een promotiefilm kun je dus het verhaal achter je bedrijf/product/dienst vertellen. We beginnen vaak bij de huidige situatie. Wat is er aan de hand? Wat wil je veranderen? Waarom wil je iets aan deze situatie doen? Vanuit daar vertel je over je oplossing. Met een sterk verhaal raak je je potentiële klanten en overtuig je ze.

Het verhaal wordt versterkt met het gebruik van cinematografische filmbeelden en goede muziek. Hiermee spelen we in op het gevoel en de emotie van je kijkers.

bedrijfsfilm-laten-maken

Wat zijn de voordelen van een promotiefilm?

  • een promotiefilm creëert een unieke beleving
  • een promotiefilm vergroot je naamsbekendheid
  • een promotiefilm zet klanten aan tot actie
  • een promotiefilm met een goed verhaal wordt goed onthouden (veel beter dan tekst)

Wil je een promotiefilm laten maken?

Leuk om te horen! Laten we eens een aantal ideeën bespreken. Bij jou op kantoor of bij ons. Zonder verplichtingen. Mét een kop koffie.

Bel/app me op 06 18 86 93 31, stuur een mail naar stefan@fideo.nl of klik hier.

null