5 redenen om in Arnhem te studeren

Hogeschool Arnhem en Nijmegen
‘The Dutch have pretty cool words, like ‘apetrots’
promotiefilm
Ontdek de 5 redenen waarom je in Arnhem zou moeten studeren.

‘Apetrots’, dat is nou niet een woord waar wij gek van opkijken. Maar een student uit het buitenland wel. ‘Monkey proud’ tegen iemand zeggen op wie je trots bent? ‘Hoe raar is dat?’

De uitdaging

Hoe overtuigen we studenten van over de hele wereld om in Arnhem te studeren? Die vraag dropte Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) bij ons.

Alhoewel HAN populair is onder buitenlandse studenten, is er natuurlijk veel concurrentie. Want als studenten al voor Nederland kiezen, kunnen ze ook naar Groningen, Amsterdam of Enschede. Om maar wat te noemen.

De oplossing

Belangrijk dus om op te vallen. Om het anders te doen dan de concurrentie. Dus hebben we gekozen voor een promotiefilm waarin we 5 redenen noemen om in Arnhem te studeren. Dit soort lijstjes doen het altijd goed. Wij mensen houden namelijk van lijstjes. En door er een getal aan te koppelen, prikkel je de nieuwsgierigheid van de kijker. ‘Ik ben benieuwd welke ‘5 redenen’ dat zijn. Eens even kijken…’

Nog sterker dan het concept zelf is Kees Meeuwsen – Galindo. Deze sprankelende student uit Peru presenteert de video. Een natuurtalent. Het plezier dat hij uitstraalt, doet je terugverlangen naar je eigen studententijd.

Ook een video maken met een lijstje?

NEEM CONTACT OP en vertel ons meer over je ideeën