Promotiefilm
laten maken

Promotiefilm laten maken voor een
hogere omzet en naamsbekendheid.

PROMOTIEFILM LATEN MAKEN VOOR EEN HOGERE OMZET EN NAAMSBEKENDHEID

Stel je vraag aan Stefan

Heb je een vraag? Of behoefte aan advies? Bel of mail met onze videostrateeg, Stefan Hollegien.

Waarom wil je een promotiefilm laten maken?

Wil jij een promotiefilm laten maken om een hogere omzet en een grotere naamsbekendheid te behalen? Bijvoorbeeld voor een product, dienst of je organisatie in het algemeen?

Je hebt vast wel een idee wat je wilt vertellen, en wat je wilt laten zien. Maar simpelweg usp’s en producteigenschappen oplepelen is niet voldoende. 

Hoe maak je nou een promotiefilm die je doelgroep raakt? Die de kijker zo enthousiast maakt, dat ie over je gaat praten? En voor jou kiest?

Wij helpen je hiermee. Wij bedenken, samen met jou, een gedurfd en gewaagd idee. Want in een wereld waarin het aanbod aan video alleen maar toeneemt, is het niet voldoende om een standaard promotiefilmpje te maken.

Als ie af is, lanceren we je promotiefilm om geweldige resultaten te bereiken. Dat kan organisch, maar ook met video advertising.

Wil je meer werk van ons zien? Bekijk de onderstaande promotiefilms van Vandersanden en Jacobs Douwe Egberts, en de animatie promotiefilm van Moving Intelligence:

de grote steen voor mooie ambities
een nieuwe, buitenaardse koffiemachine
één systeem voor voertuigbeveiliging, -registratie en -beheer

GRATIS STRATEGIESESSIE

Welke video’s adviseren wij jou om te maken? En hoe verspreid je deze video’s om je doel en doelgroep te bereiken? Ontdek het in een gratis strategiesessie met onze videostrateeg, Stefan Hollegien.

Commercial
Bekijk hier de STER commercial die we hebben gemaakt voor MarketingOost.
Promotiefilm
Bekijk hier de teaser van de interactieve video voor Hogeschool Windesheim.

Wat zijn de voordelen van een promotiefilmpje?

De meeste marketing professionals (85%) maken gebruik van video marketing als marketing tool, blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Wyzowl. Niet zomaar, want een promotiefilm laten maken levert je een hogere omzet en een grotere naamsbekendheid op. Het onderzoek van Wyzowl ondersteunt deze voordelen:

  • 83% v/d video marketeers zegt dat video hen heeft geholpen om leads te genereren
  • 80% v/d video marketeers zegt dat video heeft gezorgd voor een hogere omzet
  • 89% v/d video marketeers zegt dat video, in het algemeen, zorgt voor een goede return on investment (ROI)

Een promotiefilm laten maken heeft meer voordelen, want het vergroot de traffic naar je website en verlengt de tijd dat een bezoeker spendeert op een pagina. Deze zogeheten dwell time is weer goed voor je online vindbaarheid (SEO).

Stappenplan waarmee we een succesvolle promotiefilm maken

Een promotiefilm maken waarmee jij geweldige resultaten bereikt: hoe doen we dat? Hieronder lees je meer over onze werkwijze.

1

1 Promotiefilm bedenken

De eerste stap bij een promotiefilm maken is het bedenken van een goed, gewaagd en gedurfd idee. Het aanbod aan online video is gigantisch én groeiende. Tijdens een creatieve sessie bedenken we samen hoe jij gaat opvallen. De beste ideeën presenteren we aan je in een scenario.

2

2 Promotiefilm voorbereiden

De tweede stap bij een promotiefilm maken is de voorbereiding van de draaidagen. We regelen alle spullen, casten acteurs en actrices, stemmen het draaiboek met je af en laten (als we hiervoor kiezen) de voice-over inspreken door een stemacteur.

3

3 Promotiefilm filmen

Jij bent natuurlijk van harte welkom op de set! Kun je op het scherm van de regisseur gelijk meekijken wat voor plaatjes we schieten. Met onze grote range aan apparatuur maken we videoproducties van alle niveaus: van low-, mid- tot high-end.

4

4 Promotiefilm monteren

De tussentijdse versies van je promotiefilmpje ontvang je via Vimeo. Hiermee kun je snel en simpel online feedback geven. De definitieve versie ontvang je in alle gewenste afmetingen en formaten. Handig, want zo kun je je promotiefilm op iedere social media in de meest optimale vorm aan je doelgroep tonen.

5

5 Promotiefilm verspreiden

De promotiefilms die wij maken zijn ready to publish. Dat betekent dat je je video aangeleverd krijgt inclusief ondertiteling, thumbnail, titel, tekst en hashtags. Al die dingen zorgen ervoor dat je reclamefilm online opvalt en goed vindbaar is (SEO). Het enige wat je hoeft te doen is kopiëren, plakken en uploaden. Als je wilt, regelen wij ook het uploaden voor je.

Samenwerken?

Interesse om met ons samen te werken? Te gek! Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen.

Deel je uitdaging

Waarom een reclamefilm laten maken door Fideo?

Waarom zou je je reclamefilm laten maken door ons? Wij weten wel waarom 😉

👉 Een doordachte, doelgerichte manier van video’s maken
Wij helpen je om geweldige resultaten te behalen, met video marketing. We zijn dan ook geen videoproductiebedrijf, maar een bureau voor videomarketing. Welk doel jij wilt bereiken, is het uitgangspunt bij alles wat wij voor je doen.

👉 Opvallende, gewaagde, out of the box ideeën
Wij bezitten de creativiteit om samen met jou opvallende, gewaagde en out of the box ideeën te bedenken. Met die ideeën val je op én behaal je je doelen.

👉 Altijd en overal samenwerken via de cloud
We kunnen altijd en overal met elkaar samenwerken, want al onze bestanden staan in de cloud. Het projectplan, scenario en draaiboek staan in Google Drive. De tussentijdse versies staan op Vimeo. En de definitieve versie leveren we aan via WeTransfer.

95% v/d video marketeers is van plan om hun uitgaven aan video in 2020 gelijk te houden of te verhogen
Wyzowl – Video Marketing Statistics 2020

👉 Je promotievideo is ready to publish
Je ontvangt je promotievideo inclusief een thumbnail, titel, tekst en tags. Je hoeft bij het publiceren weinig anders te doen dan kopiëren, plakken en uploaden. En ook dat kun je aan ons overlaten.

👉 Je promotievideo is online goed vindbaar
We verwerken in de titel en de beschrijving van de video relevante zoektermen. Hierdoor – en omdat we standaard ondertiteling toevoegen – kan Google makkelijk achterhalen waar je video over gaat en is ie online goed vindbaar.

👉 Een groeiende bibliotheek met kennis- en how to video’s
Wil jij je kennis over videoproductie, videostrategie, video advertising en videomarketing vergroten? Bekijk dan onze kennis en how to video’s op YouTube. We maken voortdurend nieuwe video’s om je verder te helpen.

👉 Jouw videomarketing afdeling
Wat zijn je marketing- en communicatiedoelstellingen voor de komende periode? En hoe kan video helpen om die doelen te bereiken? We denken hier graag over mee. Beschouw ons dan ook als je videomarketing afdeling, maar dan buiten de deur.

👉 Je promotiefilm wordt gemaakt tegen een vaste prijs
Wat gaat een promotiefilm maken kosten? Je weet het meteen als je van ons een offerte krijgt. Hierin staat een fixed price. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wel zo prettig.

Promotiefilm laten maken?

Neem contact op en vertel ons over jouw uitdaging