Wij zijn niet je standaard animatiebedrijf

Vraag over 3D animatie?

Stel ‘m gerust, want we helpen je graag verder. Klik op de knop hieronder of bel met Alexandar, onze videostrateeg: 06 22 84 26 22.

Op zoek naar een animatiebedrijf? Ontdek op deze pagina of wij een goede match zijn. Hier krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Wat voor soort animatiebedrijf is Fideo?
 • Welke animaties kun je door ons laten maken?
 • Wat kost een animatiefilm?
 • Hoelang duurt het om een animatie te maken?
 • Wat maakt Fideo anders dan andere animatiebedrijven?

Wat voor soort animatiebedrijf is Fideo?

We zijn geen standaard animatiebedrijf of animatie video bedrijf, maar een bureau voor videomarketing. Wat dat betekent? Dat we er simpelweg alles aan doen om een animatie te maken waarmee jij je doelen bereikt.

We werken vanuit een videostrategie. Als we weten wat je doel en wie je doelgroep is, dan krijg je advies welke video daar het beste bij past. Misschien zijn het wel meerdere!

We maken vervolgens een animatie, helemaal in lijn met je wensen en verwachtingen. Daarna helpen we je om deze animatie te delen. Oftewel: videodistributie. Een animatie kan nog zo goed en nog zo mooi zijn… Als ie niet slim wordt gedeeld, dan bereik jij je doel niet. Heb je een commerciële uitdaging? Dan kunnen we je ook helpen met video advertising.

Welke 3 animaties kun je door ons laten maken?

Je kunt bij ons terecht voor 3 type animaties:

 1. 2D-animatie
 2. 3D-animatie
 3. een film met animatie-elementen

2D-animatie
Een 2D-animatie is tweedimensionaal. Dat betekent dat in deze soort animatie vaak vaste perspectieven worden gebruikt, zoals boven-, zij- en vooraanzicht. Je kunt door ons hele simpele, minimalistische 2D-animaties laten maken. Maar ook gedetailleerde, in allerlei stijlen.

3D-animatie
Een 3D-animatie is driedimensionaal. Een goede keuze als je je kijker ergens in wilt laten kijken of als je iets tot in detail wilt laten zien. Niet alleen omdat het mooi is, maar omdat het belangrijk of soms zelfs noodzakelijk is.

Film met animatie-elementen
Het is ook mogelijk om iets te filmen en in de montage animatie toe te voegen aan de beelden. Bijvoorbeeld om iets uit te leggen of te benadrukken.

Lees verder over de 3 type animaties en ontdek welke animatie het beste werkt voor jou.

Een goede match?

Zie jij in Fideo een match? Leuk! Laten we elkaar beter leren kennen.

Maak een afspraak met onze videostrateeg, Alexandar Djuric Vertel je hem over je doel, doelgroep en deadline, dan adviseert hij je over de mogelijkheden.

Je kunt hem bellen op  06 22 84 26 22. maar ook mailen via Alexandar@fideo.nl. Of klik op de knop hieronder.

Wat kost een animatiefilm bij Fideo?

Een animatiefilm van 1 à 2 minuten kost bij ons gemiddeld € 5.000. De prijs is afhankelijk van:

 • de illustratiestijl
 • de animatiestijl
 • de lengte

Lees meer over het prijskaartje van een animatiefilm.

Hoelang duurt het maken van een animatiefilm?

Het duurt ongeveer 4 tot 6 weken om een animatie te maken. Geen gehaast, wel lekker doorpakken. Wil je ergens een nachtje over slapen? Geen probleem! Heb je een spoedopdracht? Geen stress! Als je je deadline deelt, dan overleggen we samen over de haalbaarheid.

Lees meer over de doorlooptijd van een animatiefilm.

Wat maakt Fideo anders dan andere animatiebedrijven?

Unieke illustraties, speciaal voor jou gemaakt
Wat is je doel, wie is je doelgroep en wat is de identiteit van je organisatie? Aan de hand hiervan bepalen we de illustratiestijl. We hebben geen vaste illustratoren in dienst, maar werken samen met een grote groep talentvolle tekenaars. Zo vinden we altijd de beste stijl die bij jou past.

Een doordachte, doelgerichte werkwijze
Wij helpen je om geweldige resultaten te behalen, met video marketing. We zijn dan ook geen videoproductiebedrijf, maar een bureau voor videomarketing. Wat jij wilt bereiken, is het uitgangspunt bij alles wat wij doen.

Je animatiefilm is ready to publish
Ready to publish, wat houdt dat in? Nou, dat je je animatiefilm inclusief een thumbnail, titel, tekst en tags ontvangt. Je hoeft bij het publiceren op YouTube alleen maar te kopiëren, plakken en uploaden. Ook dit, het YouTube management, kun je aan ons overlaten.

ZIE JIJ IN FIDEO EEN MATCH?

NEEM CONTACT OP  en vertel ons meer over je uitdaging