Nieuwe studenten werven met interactieve video

‘Ga je aan het werk? Of ga je een hbo-studie doen?’
Promotiefilm
De interactieve video staat op de website van Windesheim. Om studenten daarnaartoe te trekken hebben we een promotiefilm gemaakt.

Afgestudeerd? Gefeliciteerd! Maar… what’s next? Ga je aan het werk? Of ga je doorstuderen? Dat is de grote vraag voor veel mbo’ers.

De uitdaging

Hoe gaan we mbo-studenten (niveau 4) overtuigen om verder te studeren? En een vervolgstudie te kiezen op Hogeschool Windesheim?

De oplossing

Met een interactieve video! Die video is opgebouwd uit 15 korte video’s. Maar het is niet gezegd dat de mbo-student alle filmpjes te zien krijgt.

Hoe zit dat precies? Aan het eind van iedere video krijg je een keuze, zoals: ‘aan het werk’ of ‘doorstuderen’? Achter elke keuze zit een andere video. En zo is het verloop van de interactieve film voor elke student anders.

De interactieve video is te vinden op de website van Windesheim. Maar hoe komen studenten daar terecht? Via een promotiefilm. We hebben hiervoor de mooiste, opvallendste beelden uit de interactieve video gebruikt. Met de promotiefilm is vervolgens druk campagne gevoerd op YouTube. Maar ook op andere social media waar mbo-studenten te vinden zijn, zoals Instagram, Facebook en Snapchat.

Wil jij ook een interactieve video?

Neem contact op en vertel ons meer over je doel en doelgroep