Snel en foutloos communiceren met SALES Standaard

animatie
Bekijk de animatie van Ketenstandaard over hun SALES Standaard.

Ketenstandaard helpt bedrijven uit de bouw-, onderhouds- en installatiesector om snel en foutloos te communiceren.

Die bedrijven werken niet allemaal met dezelfde software. Daardoor sturen ze elkaar bestanden die niet (meteen) te openen zijn. En daar gaat het mis.

Ketenstandaard heeft hier iets voor bedacht: SALES Standaard. Hiermee communiceren samenwerkende partijen in dezelfde, digitale taal. Snel en foutloos, zodat hun processen efficiënter, goedkoper en makkelijker verlopen.

De uitdaging

Ketenstandaard heeft ons gevraagd om een animatie te maken over de toegevoegde waarde van SALES Standaard. Om hiermee nieuwe deelnemers aan te trekken.

De oplossing

Na onze eerste animatie voor Ketenstandaard hebben we in deze video op dezelfde illustratie- en animatiestijl voortgeborduurd.

Wil je iets snel en simpel uitleggen?

Deel je uitdaging! Dan vertellen wij je meer over de mogelijkheden.

deel je uitdaging

Om de aandacht van de kijker te grijpen, maar ook om hem te overtuigen van SALES Standaard, hebben we in het scenario de PAS-formule toegepast. PAS staat voor:

  • Problem
  • Agitate
  • Solve

Eerst benoemen we het probleem van de kijker. Die voelt zich aangesproken en herkent zich erin: ‘Shit, dit heb ik ook!’ Daarna noemen we de consequenties van dat probleem. Dat doet een beetje zeer, waardoor de kijker zoiets heeft van ‘alsjeblieft, help me hiermee!’. Om vervolgens een oplossing aan te bieden.

Problem
Bij best veel bedrijven uit de bouw-, onderhouds- en installatiesector verloopt de onderlinge communicatie allesbehalve snel en foutloos.

Agitate
Nu wordt informatie nog vaak met de hand overgenomen. Dat is niet efficiënt en levert onnodige fouten en onnodige kosten op.

Solve
Met SALES Standaard maakt het niet uit met welke software je werkt. Prijslijsten, orders, pakbonnen, facturen en onderhoudsopdrachten… Ze worden automatisch ingelezen en verwerkt.

Kies je voor SALES Standaard, dan heb je:

  • minder handmatig werk
  • minder fouten
  • een hogere kwaliteit
  • een hogere klanttevredenheid

Wil je iets snel en simpel uitleggen?

Deel je uitdaging dan vertellen we je meer over de mogelijkheden