Supersnel samenwerken met de software van Connect

Als we niet dezelfde taal spreken, dan is er geen touw aan vast te knopen
animatiefilm
Bekijk de animatie en ontdek wat Connect is en wat voor toegevoegde waarde het heeft.

In de bouw- en industriesector wordt nu nog vaak offline gewerkt. Óf met softwarepakketten die niet met elkaar communiceren. Hierdoor kost bijvoorbeeld een factuurtje verwerken veel tijd en worden er onnodig veel fouten gemaakt.

De uitdaging

Probin heeft hier een oplossing voor bedacht: Connect. Wij werden uitgedaagd om een animatie te maken over de toegevoegde waarde van deze nieuwe dienst. Waarna de kijker contact opneemt voor een afspraak bij de plaatselijke Probin.

De oplossing

Om de urgentie bij de kijker te vergroten – ‘ik heb een probleem, ik word er gek van, help me!’ – hebben we de PASO-formule toegepast. Een copywriting formule waarmee je de toegevoegde waarde van een product of dienst in een krachtig verhaal verpakt.

(P)roblem
De animatie begint met het probleem: jouw software is niet compatible met de software van een klant of leverancier. Om het probleem te verduidelijken hebben we een menselijke metafoor gebruikt. Software spreekt een taal. Wij mensen ook. Als we niet dezelfde taal spreken, dan is er geen chocola van te maken. Hetzelfde geldt voor softwareprogramma’s.

(A)gitate
Het probleem wordt pijnlijk voelbaar als we het hebben over de gevolgen. De simpelste dingen kosten veel tijd, zoals een order verwerken of een factuurtje versturen. Fouten liggen op de loer. Da’s frustrerend, en zonde van tijd en geld.

(S)olve
De pijn bij de kijker wordt verlicht met de introductie van de oplossing: Connect. Met Connect wissel je al je digitale documenten automatisch uit. Het is geen vervanging van een programma, maar een toevoeging. Je kunt dus gewoon blijven werken met de programma’s die je al kent.

(O)utcome
De animatie eindigt met het resultaat van Connect. Wat levert het op? Inkooporders, pakbonnen en facturen die automatisch verwerkt worden. Zo wordt je werk ineens een stuk efficiënter. Minder frustratie en meer tijd voor andere nuttige dingen, zoals een spelletje spelen achter je bureau 😉

Iets snel en simpel uitleggen?

Deel je uitdaging dan vertellen we je meer over de mogelijkheden